Passa al contingut principal

GAE1: treball del centre d'interés amb dispositius

Com Ja sabeu, aquest curs l'alumnat del GAE1 estem treballant com a centre d'interès: “La Muntanya”.

Són moltes les activitats que realitzem per treballar el nostre centre d'interès i amb totes elles aprenem i gaudim. 

Una de les que més ens agrada i ens relaxa molt són les projeccions que fem a l'aulaEstar tots junts, a la foscor, veient com es projecten imatges de muntanyes, arbres, rius, cascades, etc. A la vegada que sona una música suau i relaxant o mentre sentim i escoltem el soroll dels arbres amb el vent, de l'aigua que corre pel riu o que cau d'una cascada ens deixa molt relaxats i es produeix una sensació de benestar que ens envolta a tots.

Ens aixequem per apropar-nos a aquestes imatges e intentem tocar-les com si fossin reals, ens fa l'efecte que l'aigua que corre pel riu o la cascada que veiem la podem tocar malgrat no sigui real. 

El moment que realitzem aquestes projeccions és un moment agradable, on el grup estem serens i tranquils.






- Una altra activitat que realitzem és el treball amb les tauletes. Treballar amb les tauletes ens estimula, ens motiva i afavoreix l'autoprenentatge.

Ens agrada molt posar-nos davant de la tauleta i poder experimentar amb diferents imatges i exercicis referents al nostre centre d'interès. Treballem l'autonomia i anem aprenent cadascú al seu ritme personal. Així anem millorant poc a poc!






Al GAE1 el poder treballar amb aquests dispositius i d'aquesta manera poder aprendre a través dels canal auditiu (oïda), visual (ull) i també tàctil (tacte) ens ajuda a guanyar en autonomia e interactuar amb el nostre entorn. Augmentem la nostra motivació i autoestima, la qual cosa ens ajuda a intentar superar nous reptes.

EQUIP GAE1


Comentaris