Passa al contingut principal

nou logo 75è aniversari

   Com ja us hem anat explicant, aquest curs celebrem el 75è aniversari del nostre centre (1940-2015) i estem planificant diversos actes per a festejar-ho. De moment hem començat incorporant alguns canvis al nostre logotip de l'escola. 

   Per tal de veure'n l'evolució, us n'expliquem l'origen, doncs creiem que és bo conèixer el sentit que li va donar el dr. Moragas: Ell era un aficionat al mon de l'art i molt especialment de l'art rupestre. En constatar (a l’any 1940) que els nens/es amb discapacitat intel·lectual no anaven a escola i es quedaven a casa, feia una analogia de les pintures antigues que tant li agradaven i l'estat “precari”  en el que estava l'atenció socioeducativa d'aquells infants.
  L'elecció del caçador i el cérvol també estava en sintonia amb el missatge atàvic, amb la importància de connectar amb les necessitats més bàsiques i essencials del esser humà. El dr. Moragas va ser reconegut com un metge humanista de principis del  segle XX i la seva pedagogia està impregnada d'aquesta essència.



Hem redissenyat l'anagrama d'aniversari de l'escola, amb l'ajuda de la Victòria Rovira, amb qui col·laborem per tal de recopilar documentació fotogràfica de la historia passada i actual de Moragas, per diversos events del 75 anys d'escola.

Després de vàries propostes, vam incorporar la lletra d'un alumne per tal de fer l'anagrama més nostre. Us ho expliquen els nois de la TVA:







Comentaris