Passa al contingut principal

Visita a Catalunya Ràdio

El passat 6 d'octubre els grups de la TVA-1 i TVA-2 vam fer una visita a les instal·lacions de Catalunya Ràdio, perquè ja hem començat a treballar el tema d'aquest curs: els mitjans de comunicació.

En arribar ens va rebre l'hostessa i de seguida ens va portar a l'estudi d'Icat on ens va donar la benvinguda i ens va explicar tot el que veuríem.
En primer lloc vam anar a un dels estudis on s'emeten els programes de la ràdio. Allà vam quedar tots sorpresos de veure una taula tan gran amb tot de micros, cascos i botons que s'encenien. De seguida vam tenir ganes de seure a provar de parlar amb els micros, així que després d'una petita explicació més tècnica per conèixer tots els elements que intervenen quan es fa una emissió en directe, ens hi vam posar.
Molt important! Vam descobrir que darrere d'aquell vidre transparent tan gran, hi havia un senyor que era el tècnic de so. Ell s'encarregaria d'obrir els micros i anar escoltant tot el que diríem pel micròfon
, també ens aniria dient quan podíem parlar i quan havíem de fer silenci.



Tots els nois i noies del grup van tenir l'oportunitat de ser locutors de ràdio! Va ser una experiència molt emocionant per tots. Ho vam viure com si fos tot un directe. Cadascú va improvisar el que més li va venir de gust. Alguns nois es van presentar, d'altres van explicar el 75è aniversari de l'escola i d'altres explicaven què fan a l'escola i quines activitats els agrada més.

Vam gaudir molt i vam estar molt contents de l'experiència!
Ara, a l'escola seguirem treballant amb una estació de ràdio que ens han cedit i així podrem gravar un petit programa.




Comentaris