10 de juny de 2016

Col·laboració CSMIJ Les Corts

   Com ja sabeu, aquest curs hem iniciat un projecte de col·laboració amb el CSMIJ de Les Corts.

   Aquest projecte s'ha pogut realitzar gràcies a una subvenció del Districte de Les Corts, sensible a la necessitat de treball en xarxa i a la manca d'acompanyament psiquiàtric i/o psicològic que ens trobem la comunitat educativa, professionals, famílies i alumnes.

Enguany s'han pogut dur a terme les activitats d'assessorament previstes:
 -Formació i acompanyament als professionals.
          -Sessions de treball conjunt amb l'equip psicopedagògic del centre.
          -Sessions formatives al claustre sobre aspectes de salut mental, psiquiàtrics, farmacològics i la seva incidència en la discapacitat.
-Informacions a les famílies:
          -Grup d'intercanvi de suport psicopedagògic de pares: S'han realitzat dues sessions al llarg del curs, on a més de tenir informació per tal de donar a conèixer el servei del CSMIJ i l'àmbit de treball que engloba, els pares i mestres que hi han assistit han pogut compartir una estona d'intercanvi de vivències.
-Informació als alumnes:
          -Adaptació de documents divulgatius per persones amb DI.
          -Taller informatiu als alumnes de la TVA  (adolescència i habilitats socials, abús de substàncies, conductes de risc...)


   En totes les àrees treballades, el projecte s'ha valorat com a molt beneficiós per tota la comunitat educativa de l'escola i seguirem amb aquesta col·laboració entre entitats, amb l'ajuda del districte.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada