26 de setembre de 2016

La Mercè 2016!

Enguany 4 grups de l'escola hem pogut gaudir de les festes de la Mercè. Cada grup ho ha fet d'una manera diferent, segons edat i interessos i us ho expliquem a continuació:


  * Dijous 22 el grup de la Primària va anar al Museu Marítim de les Drassanes de Barcelona, a veure tots els gegants que participen de la Mercè, la nostra Festa Major. Ens va agradar molt veure'ls de tant a prop!

El senyor Francesc ens va ensenyar com era un gegant per dins i ens va donar a tots un obsequi, uns dibuixos per pintar i el cartell de tots els gegants. Ho vam passar molt bé!  * Divendres 23 les noies del grup de la Secundària també va voler gaudir d'un dia de sortida pel centre de Barcelona per viure l'ambient de Festa Major.

Després de treballar-ho a l'aula durant la setmana, van poder veure en directe els gegants de Barcelona, en Jaume, la Violant, l'Elisenda i en Mustafà, que són els preferits, plantats al Palau de la Virreina  i també les bèsties de foc, al pati de l'Ajuntament.

Finalment, van compartir el dinar amb els grups de les TVAs. Els va fer molta il·lusió veure que ja comencen a ser de les "grans" de l'escola.  * També els dos grups de la TVA va sortir divendres per la Festa Major, i va anar a la Plaça Sant Jaume, a l'Ajuntament de Barcelona, a veure l'exposició de dracs i bèsties de foc de tots els barris de la ciutat. També vam passejar pel barri gòtic gaudint de l'ambient de festa i finalment vam anar al Palau de la Virreina a veure els gegants de la nostra ciutat.
   Durant part de la sortida ens van acompanyar la Fina i la Rosario, mestres de l'escola, a qui ens va fer molta il·lusió de retrobar, i finalment vam anar a dinar a la Plaça Reial, al Bar Canarias del Senyor Manel, que sempre ens reben molt contents i ja fa molts anys que els diferents grups en som clients!Desitgem que igual que nosaltres hàgiu tingut una molt bona Festa de la Mercè!!!
1 comentari:

  1. Quienes fotos mes boniques!, que feliços es veuen...... Enhorabona! Es fotògraf , per immortalitat aquestes imatges, parlen per si soles.

    ResponElimina