Passa al contingut principal

Navegar per Sitges

Com ja sabeu el grup del GAE 1 estem treballant durant  tot el curs “ El mar”. Aquest tercer trimestre els vaixells i la navegació són el nostre centre d’interès. És per això que el passat divendres dia 19 vàrem  anar a Sitges, al Port d’Aiguadolç a l’Escola de Vela Adaptada , a realitzar una sortida en un vaixell de vela. Va ser una experiència meravellosa de la que vam gaudir alumnes i professionals.

Només arribar al port ens vam rebre la Montse, la Daniela i el Victor. Els tres són encantadors i ens vam tractar d’una manera molt “especial” i afectuosa. Vam preparar l’embarcació de vela i una llanxa motora, ens vam posar les armilles i vam pujar a les embarcacions amb molta il·lusió i emocionats. Era la primera vegada!!









Vam sortir per la bocana del port i l'experiéncia va ser fantàstica: navegar, percebre el sol, l’aire, sentint el moviment del vaixell, sentir-se lliure i viu. Ens vam quedar molt relaxats i gaudint del moment. Alguns ficàvem les mans dins l’aigua per sentir-la  i jugar amb ella.
















Durant dues hores vam recórrer la costa de Sitges. Vam veure l’església, el passeig, el Cau Ferrat, les platges... i les dues hores van passar molt ràpidament.

















Després vam anar a la Marina d’Aiguadolç, a l’apartament de l'Elo. Vam fer un aperitiu molt bo, vam dinar i ens vam banyar a la piscina. Vam fer uns salts de trampolí molt “olímpics” (jeje), vam jugar molta estona dins l’aigua i alguns ens vam estirar a la gespa a descansar una miqueta.

Dies com aquests ens omplen d’emocions indescriptibles, amb tot el que podem arribar a sentir i tot el que nosaltres som capaços de “SER” quan estem gaudint d'aquest benestar físic i emocional.































Equip Gae 1

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada