Passa al contingut principal

Fi de curs 16/17

  Dilluns 19, mentre els grups del Cicle Inicial, Primària i GAE1, feien la Mostra a les aules dels projectes més importants del curs a les famílies que van poder venir, els nois i noies de la Secundària, del GAE2 i la TVA feien la Fira anual de l'escola, on es posen a la venda tots els treballs realitzats als diferents tallers amb molta dedicació durant tot el curs.

Vam poder gaudir d'un gran dia, com ja ens teniu acostumats venent molt i rebent elogis per tota la feina feta! 
Moltes gràcies!


   Un cop finalitzada la Fira vam poder assistir a l'acte de Graduació dels 2 alumnes de l'escola que han finalitzat els seus estudis al centre. Va ser un acte molt solemne i ple d'emocions pel moment tant important que és la fi de l'etapa escolar i el pas a una de nova. Les famílies dels nostres finalistes Pol i Francesc ens van convidar a tots a berenar i van obsequiar al grup de la TVA amb una càmera de fotos nova, molt xula! Gràcies famílies pel detall, cada foto que fem us recordarem de ben segur. :)


  Dimecres 21, l'últim dia d'escola, com cada fi de curs, ens vam reunir tots els grups al gimnàs per compartir els vídeos de les colònies i el viatge, i també per acomiadar-nos com cal dels nostres companys finalistes, amb alguna sorpresa que teníem preparada per a ells. S'enduen una recopilació de fotos del seu pas per l'escola Moragas en un CD i una foto d'ells dos. A més, vam tenir uns escrits molt emotius, que van fer caure alguna llagrimeta.
  Ells, que són uns artistes, ens han obsequiat a l'escola amb un quadre cada un, el Pol amb una reproducció del dibuix amb el que va guanyar el concurs "El balcó de les arts" de SETBA a través de l'escola el curs passat, i el Francesc amb un dibuix que va estar fent a l'extraescolar d'Expressió Visual i Plàstica, on ha dibuixat tots els alumnes, mestres i monitors de l'escola! Tots dos són fantàstics, segur que els trobarem un bon lloc a l'escola per penjar-los.

Després vam fer un aperitiu sota les carpes al pati i vam anar a dinar amb tots els mestres!



  Ens vam acomiadar tots al pati, agafats de les mans en una rotllana tot cantant "...és l'hora dels adéus...", tot desitjat-nos un bon estiu!
   Esperem que tingueu unes molt bones vacances, ens retrobem al setembre, i sobretot, desitgem de tot cor, al Pol i al Francesc, que tinguin molta sort en el futur, que siguin molt feliços i que ens vinguin a veure ben aviat!


Comentaris