Passa al contingut principal

La Mercè 2017!

Enguany, divendres 22 de setembre, 4 grups de l'escola vam poder gaudir de les festes de la Mercè. Cada grup ho va fer d'una manera diferent, segons edat i interessos i us ho expliquem a continuació:


El grup de la Primària va anar al Pati Manning, a Ciutat Vella, on aquest any han traslladat tots els gegants de Barcelona que participen de la Mercè, la nostra Festa Major. Va ser una experiència molt maca, com sempre, poder veure'ls de tant a prop.


L'Òscar, encarregat dels Gegants de Barcelona, ens va ensenyar com era un gegant per dins i ens va donar a tots uns dibuixos per pintar. Amés, també es va posar dins d'una geganta i la va fer ballar per nosaltres! Ho vam passar molt bé!







El grup de la Secundària també va voler gaudir d'un dia de sortida pel centre de Barcelona per viure l'ambient de Festa Major. Van poder veure en directe els gegants de Barcelona, en Jaume, la Violant, l'Elisenda i en Mustafà, que són els preferits, plantats al Palau de la Virreina com cada any i vam poder anar al Palau de Lloctinent.

Finalment, van compartir el dinar amb els grups de les TVAs. Els va fer molta il·lusió veure que ja comencen a ser dels "grans" de l'escola.





També els dos grups de la TVA van sortir per la Festa Major, i només sortir del Metro van trobar al Quim Jané (ex-alumne de l'escola). Tot seguit van van anar al Palau de la Virreina a veure els gegants de la ciutat i van passejar pel barri gòtic gaudint de l'ambient de festa.

Finalment van anar al Reial Cercle Artístic de Barcelona, aprofitant que hi ha l'exposició del Balcó de les Arts, on el nostre ex-company de l'escola Francesc Folch, va ser seleccionat i hi té la seva obra exposada! Va ser molt xulo!

Van poder arrodonir el matí anant, com ja és tradició, al Bar Canarias del Senyor Manel a la Plaça Reial a dinar, on sempre ens reben molt contents!!!






Desitgem que tots hagueu pogut passar també, unes molt bones Festes de la Mercè!!!








Comentaris