Passa al contingut principal

III Cursa D'orientació Inclusiva

El passat dijous 2 de novembre, 4 alumnes de l'escola: la Maria, la Sofia, el Gregori i la Lucia, van participar a la "3a Cursa d'orientació inclusiva" organitzada pel Districte de Les Corts i Sarrià-St. Gervasi.

Aquesta vegada la cursa es va desenvolupar a l'entorn del Parc de l'Oreneta molt a prop de l'escola.

Vam arribar al parc a primera hora amb la furgoneta del centre, després d'una primera part on vam realitzar un escalfament conjunt per grups, dinamitzats pels monitors organitzadors, vam realitzar grups de 4 amb alumnes d'altres escoles tant d'ordinària com d'educació especial.



La Maria i el Gregori van fer grup amb dos noies de la escola Itaca, la Sofia i la Lucia amb un noi i una noia de la mateixa escola.

Abans de començar la cursa van proporcionar un plànol amb les 15 fites a trobar i un xip que havien de fer servir a cada fita, ficant-lo en un aparell que feia llumetes i pitava validant la fita, gràcies a això van portar el registre i van realitzar la cursa correctament. Els dos grups van funcionar molt bé i van col·laborar entre tots per aconseguir acabar amb totes les fites assolides!!


Al finalitzar la cursa els organitzadors van repartir un petit obsequi per cada alumne, una samarreta de les jornades i ens van donar fruita per recuperar forces després de les emocions viscudes.


Ens ho hem passat molt bé i esperem poder repetir el curs vinent!!



Comentaris