30 d’abril de 2018

XXVIII Campionats Escolars Atletisme ACELL 2018

  El passat dijous 26 d'abril vam participar, un curs més, als Campionats Escolars d'Atletisme organitzats per la Federació Catalana d'Esports per a disminuïts psíquics ACELL, a les instal·lacions del pavelló descobert La Bòbila a Gavà.
La Jornada es va desenvolupar durant el matí fins al migdia i el transport va ser proporcionat per l'ACELL. Aquestes jornades han estat subvencionada per la Fundació Leo Messi i això fa que no suposin cap despesa addicional per les famílies dels atletes ni pel centre.


Enguany han participat 20 atletes, alumnes dels grups de Primària, Secundària i TVA's. Tots ells han pogut gaudir de l'esport, de la competició i de l'ambient altament motivador que suposa una jornada com aquesta.

Els resultats han estat fantàstics! 19 pòdiums dins dels tres primers classificats i un munt de participacions amb molts bones classificacions. Enhorabona esportistes, sou uns campions! 

MEDALLER MORAGAS 2018
                                                        
                                                        Medalles d'Or                           7
                                                        Medalles d'Argent                    8
                                                        Medalles de Bronze                  5
                                                        Medalles de Participació        19

                                                        TOTAL                                         39

Agrair a les famílies un any més la vostra col·laboració i entrega, us deixem un vídeo amb un recull de fotos de la joranda que esperem us agradi molt!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada