Passa al contingut principal

LA CASTANAYADA 18-19

Durant tota la setmana hem estat preparant la festa de la Castanyada. És una festa que ens agrada molt i es que tots participem.

Els grups de la TVA, van anar a comprar tot el necessari i van preparar la massa per fer els panellets, i és que són molt bons cuiners 😊

Després tots els alumnes participen de la confecció dels dolços. Aquest any n'han fet de xocolata, cirera, pinyons, coco, codonyat, ametlla...mmm, i ens han quedat molt bons!

Ahir els grups d'escola van fer un taller de tast de fruits de tardor i les TVAs van tallar les castanyes i enfornar els panellets.

A la tarda vam encendre la llar de foc i van cantar cançons de tardor. Aquest any van tenir una visita molt especial, el castanyer Pablo que ens va convidar a castanyes, panellets i una mica de porró! Els grans ho celebren també menjant i fent festa i una estona també es miren els petits des de l'escala com ja es tradició.

Tots hem disfrutat de les castanyes calentones, els dolços panellets fets entre tots i un bon glop de most del porronet. 

Voleu veure-ho? Doncs a gaudir del recull de fotos !!!



Comentaris