Passa al contingut principal

Música, música i... sempre més música!

  Com ja és tradició a l'escola, la música està molt present durant tot el curs i, com no, pren una especial rellevància als voltants de la festa de Santa Cecília
  Us expliquem les dues activitats musicals que hem celebrat aquest any:

  Per començar a celebrar la festa de la música, hem realitzat uns tallers amb la col·laboració d'alumnes dels cursos de 5è de Primària de l'escola Aula. Tots els alumnes de l'escola han pogut gaudir de les propostes musicals que ens han fet els nens i nenes i els seus professors d'Aula passant pels diferents tallers de fabricació d'instruments i experimentació musical a través de ritmes i percussions.







Finalment, ens hem trobat tots en el darrer taller i hem gaudit tots plegats d'una audició de cant, flauta, violí i piano a la meravellosa sala de la casa de la música El Jardí dels Tarongers





  Alumnes i mestres de les dues escoles hem compartit un petit aperitiu al pati, per agrair a l'escola Aula aquesta activitat musical tant enriquidora per tots plegats. Per totes les persones que hi hem participat ha estat molt gratificant, segur que repetirem la trobada doncs la seva col·laboració i predisposició ens va fa possible compartir algunes activitats que ens permeten coneixe’ns millor i compartir experiències enriquidores per ambdues parts. Gràcies nens i mestres d'Aula!






--.--


  L'altra activitat d'enguany, ha estat un concert que ens han ofert el Mario i la Aloma, en col·laboració del Centre de recursos pedagògics de Les Corts i l'escola de música a Les Corts "A Tempo"
   Ens hem trobat a la sala Vila Arrufat, d'El Jardí dels Tarongers, com no podia ser d'altra manera, i ens han interpretat un repertori fantàstic al piano i violí, tot passant pel món de les emocions. 







  Com ja és tradició també a l'escola, la coca amb xocolata de Santa Cecília ens ha anat molt bé com a esmorzar per compartir una mica de tertúlia amb els músics. Ha estat un matí fantàstic per celebrar la diada de la música. 

Visca Santa Cecília i visca la música!


Comentaris