Passa al contingut principal

Rem 19-20

Un curs més els alumnes de les TVAs i els alumnes del GAE2 han tornat a realitzar l'activitat esportiva de rem al Canal Olímpic de Catalunya (Castelldefels).

Sempre intentem realitzar aquesta activitat a inicis de curs per tal d'aprofitar el bon temps i enguany hem realitzat 3 sessions a l'Octubre.  Hem pogut gaudir de totes les sessions amb bona climatologia!!

Aquest curs s'ha iniciat a l'activitat L'Albert del GAE2,  i per algunns alumnes de la TVA han estat les seves últimes sessions de rem, ja que aquest curs són finalistes.

Els alumnes més experimentats han continuat progressant positivament en la tècnica del rem i de l'orientació al canal, fent desplaçaments amb consignes concretes donades pel monitor, ja sigui acompanyats (K2) per un professional o per un altre company o  portant tots sols les embarcacions individuals (K1), com és el cas d'alguns alumnes.

I alguns alumnes també han pogut gaudir de l'activitat des d'una vessant més d'experimentació i de sensacions amb el suport dels professionals del centre, amb les embarcacions de 2 persones (K2).

Us deixem un petit video perquè ho pogueu disfrutar tant com nosaltres!!!



Comentaris