Passa al contingut principal

SORTIDA DE TARDOR


El passat dimarts 12 de novembre amb l’arribada de la tardor els alumnes de cicle mitjà i cicle superior vam fer la primera sortida conjunta dels grups de primària per observar i gaudir  dels canvis  en l’estació.

La sortida va començar amb  una  caminada  des de l’escola fins el parc del castell de l’oreneta situat al nostre barri, a tocar de l’escola. Tot passant per davant del monestir de Pedralbes vam seguir la ruta del carril bici que ens va dur fins l’entrada al parc.



En arribar al parc  vam enfilar un camí que ens va portar fins una zona de joc on vam fer la primera parada per esmorzar. 


Un cop carregats d’energia vam poder gaudir de l’espai de joc on hi havia diverses estructures de fusta per pujar i baixar, unes divertides cistelles que feien de gronxador i també altres elements com sínies, tubs, cubells i pales que ens van permetre experimentar amb la sorra. Ens vam divertir molt aprenent a fer anar cada joc!



Després vam seguir un camí que ens va portar a una zona  boscosa del parc on vam poder gaudir de la natura i observar els canvis de l’estació de la tardor. Hi havia diversos arbres com pins, alzines, roures i garrofers i vam omplir un farcell de fulles, pinyes i garrofes per emportar a l’escola. 



Vam gaudir d’un matí ple d’experiències on els alumnes dels dos grups vam poder conviure i compartir una mica de tardor. 
De ben segur que repetirem més sortides amb noves aventures!

Secció de Primària


Comentaris