Passa al contingut principal

LA TARDOR DEL CICLE SUPERIOR I LA SECUNDÀRIA

Un curs més, tot i la situació que estem vivint i els canvis que això implica a l'escola, no hem volgut deixar de treballar la vivència del pas del temps amb l'arribada de la tardor i celebrar la festa de "La Castanyada" que tant ens agrada, respectant les mesures que la situació sanitària requereix.

Per això els grups del Cicle Superior i la Secundària, que som grups de convivència, vam realitzar tot un seguit d'activitats que us volem explicar:

Vam pintar amb diferents tècniques motius de tardor que trobem a la natura (fulles, arbres, fruites…) i dibuixos que representen La Castanyada i Halloween per decorar l'escola, tot treballant el vocabulari relacionat amb el tema.





El dijous 29 d'octubre vam fer una excursió, vam anar caminat fins el Parc de l'Oreneta, aprofitant que està a prop de l'escola. Vam poder observar els canvis que es produeixen a la natura durant aquesta estació i tot junts vam fer un esmorzar de tardor amb els fruits propis de l'època que cada noi/a va portar de casa.


I com a fi de festa, el divendres 30 d'octubre vam celebrar "La Castanyada" a l'escola. La María del grup de Secundària va ser la nostra Maria Castanya i va repartir panellets i castanyes per a tots. Ens ho vam passar molt bé, menjant, cantant i ballant la seva cançó: "Quant ve el temps de collir castanyes..."



Aviat veureu el vídeo recull de tots els grups!





Comentaris