Passa al contingut principal

REM 21-22

El passat mes d'Octubre els alumnes de la TVA han tornat a realitzar l'activitat esportiva de rem al Canal Olímpic de Catalunya a Castelldefels. Aquest curs hem pogut organitzar 3 sessions, els dies 7, 14 i 28 d'Octubre i la veritat es que ens ha fet bona climatologia i hem pogut fer l'activitat amb bona temperatura!

L'activitat de rem és una pràctica que resulta molt motivadora pels alumnes i que permet realitzar un treball important en quant a l'autonomia, relacionada amb el desenvolupament personal al mateix temps que tenim cura del nostre cos i fem salut. L'entorn natural que ens proporciona aquesta activitat també ens permet experimentar les sensacions que ens dona fer esport a l'aire lliure i és molt bonic veure com, tot plegat, fa que els alumnes gaudeixin molt d'aquestes estones al canal.

Els alumnes veterans continuen progressat en la tècnica del rem i de l'orientació al canal, fent desplaçaments amb consignes concretes donades pel nostre monitor, en Josean, ho fan acompanyats per un professional en embarcacions caiac 2 (K2) o remant en caiacs individuals (K1), com és el cas d'alguns alumnes. Tots s'esforcen molt i es superen  dia a dia!!

Aquest curs s'ha iniciat a l'activitat la Maria, i per alguns alumnes de la TVA han estat les seves últimes sessions de rem a Moragas, ja que aquest curs són finalistes, com l'Andrea, el Paco i l'Óscar.

A continuació us deixem un petit recull de fotos i vídeos que esperem us apropin una mica més a aquesta activitat!



Comentaris