Passa al contingut principal

FI DE CURS 21-22

L'última setmana de curs sempre ve carregada d'activitats i d'emocions pel curs que s'acaba. Després de dos anys sense trobar-nos, aquest dilluns 20 vam poder tornar a celebrar la Cloenda de curs juntament amb les famílies! 

- A les aules, les tutories dels grups CI, CM, CS i grups GAE van fer la Mostra de treballs per ensenyar i explicar a les famílies el material que l'alumnat ha treballant durant tot el curs. També van visionar el recull de fotos del grup i van gaudir d'una bona estona entre mestres i famílies.

- Després van afegir-se a la visita a la Fira, on es posen a la venda treballs realitzats als tallers dels grups de la Secundària i les TVAs, que amb molta dedicació fan durant tot el curs. Els guanys de La Fira serveixen per comprar quelcom per l'estona d'oci a l'aula en el cas de Secundària i per minorar els costos del viatge pels grups de la TVA. Agrair a les famílies la gran acollida, hem venut molt! Gràcies!

- Un cop recollida la fira, vam celebrar la Graduació dels alumnes finalistes de la TVA, el Paco, l'Óscar i l'Andrea, juntament amb el Nacho, alumne del GAE2 que se'n va a un altre escola més a prop de casa seva. Però això no va ser tot, ja que enguany vam celebrar la graduació del Jordi Lobo, que aquest any es jubila.
Va haver-hi diplomes, orles, regals, parlaments... va ser una tarda plena d'emocions pel moment tan important que és la fi de l'etapa escolar i el pas a una nova.
Després ho vam acabar de celebrar tot amb el Berenar que ens convida l'Associació de Famíles d'Alumnat (AFA).


- El darrer dia d'escola, dimecres 22, a primera hora del matí vam fer un petit Acte de Comiat als finalistes on es van emportar alguna sorpresa i també vam donar-li al Jordi un regal de part de tots els alumnes de l'escola. A més, vam dir adéu a la Maite, que ha estat tutora de la TVA durant aquest curs. Gràcies per la feina feta!

Més tard, vam anar tots els grups a la pista del pati on ens esperava la gran festa. L'AFA va convidar la companyia "Chispitas" per tal que tots gaudíssim d'una estona de balls, bombolles i globoflèxia. Per acabar, vam compartir un aperitiu i vam dinar un menú especial pel darrer dia: macarrons, hamburguesa amb patates i de postres natilles de xocolata!

A la tarda abans de marxar, ens vam reunir tots a la pista i agafat de les mans vam cantar "L'hora dels adéus", tot desitjant-nos un molt bon estiu!

Desitgem al Paco, a l'Oscar, a l'Andrea i al Nacho que tinguin moltíssima sort en el futur i que siguin molt i molt feliços.
I al nostre estimat Jordi, només podem dir-li: GRÀCIES, l'escola sempre t'estarà agraïda per tot el que has fet per ella. 

Us deixem un vídeo recull de tots aquests moments.
Que passeu unes molt bones vacances d'estiu i ens retrobem al setembre!




Escola Moragas

Comentaris