Passa al contingut principal

ACTIVITAT DE JARDINERIA DEL GAE

Els alumnes del GAE hem començat aquest curs a realitzar tasques de jardineria. Som uns bons aprenents de jardiners!

Per començar, els nois més grans del GAE: Sergio, Eric i Miguel vam anar a comprar unes plantes al Garden Center Conillas, que està molt a prop de l'escola. Ha estat la primera vegada que sortíem a comprar i va ser tota una experiència, molt gratificant i emocionant.

Primer vam passejar per tota la botiga per veure, olorar i tocar totes les plantes i flors. Nosaltres, com ja sabeu, som molt sensorials i això ens encanta.

Quan vàrem tenir molt clar nosaltres i els nostres professors que era el que volíem, vam anar agafant els testos i els col·locaven dins el carro de la compra, que el portava molt bé el Sergio.






A  l'escola, un altre dia, vam fer la plantada: Primer vàrem posar una mica més de terra a les taules de cultiu. Per després, a poc a poc, remenar-la. Uns amb les mans i altres amb els estris pertinents.

Quan ja estava remoguda vàrem fer el forat amb un aclotador , que és l'eina que s'utilitza per fer forats a la terra i posar les llavors o les plantes. Alguns vam necessitar ajuda, ja que s'havia de fer una mica de força, però entre tots, ens en vam sortir!

Un a un vam anar agafant una planta i la vam anar posant dins el forat que hi havíem fet. Així, una planta al costat de l'altra, vam omplir la taula de cultiu.



Amb les plantes ben posades i endreçades, els dies de jardineria les anem regant: Agafem la regadora, l'omplim d'aigua i les deixem ben regades.  Alguns a poc a poc i altres molt ràpid, però tots amb moltes ganes e il·lusió.





També hem aprofitat per posar el nom a les plantes per a que la gent les sàpiga diferenciar. Nosaltres les podem diferenciar tocant-les i olorant-les, ja que totes elles són unes plantes aromàtiques amb moltes propietats: Farigola, Sàlvia, Espígol, Julivert i Menta.




Als nois del GAE, sobretot el més grans, hem de ser molt responsables durant el curs de cuidar aquestes precioses plantes.

Segur que ho aconseguim!

                                                                                                                                         Equip GAE

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada