Passa al contingut principal

SANTA CECÍLIA' 23

Com cada curs ha arribat a l'escola el dia de Santa Cecília, patrona de la música i, com a tots ens encanta, hem celebrat la seva festa gaudint d'un dia molt especial.

 Durant la setmana els alumnes ja han anant anticipant a l'aula el tema de la música, i han fet activitats a plàstica treballant els instruments, com els alumnes del Cicle Infantil i del Cicle Inicial:

o d'altres alumnes del Cicle Inicial, Cicle Mitjà i GAE que han experimentat amb diferents instruments musicals:


 Aquest curs vam celebrar el dia de Santa Cecília ha estat el passat dimecres 22 de novembre i, com ja ve sent tradició a l'escola, hem compartit la festa amb uns quants alumnes de 5è de Primària de l’escola Aula , amb qui l'escola comparteix diversos projectes d'inclusió.

Per començar la jornada, els nostres alumnes han pogut gaudir d'un taller de fabricació d'instruments que han preparat els nens i nenes d'Aula amb els seus professors, i que hem pogut dur a terme gràcies a la col·laboració de les famílies que heu dut el material de reciclatge per fer els instruments, moltes gràcies un curs més!









Quan hem acabat els tallers, que hem fet en diferents agrupacions, alumnes i mestres de les dues escoles hem compartit un petit aperitiu al pati, la tradicional coca i xocolata, hem agafat forces abans del concert i hem agraït a l'escola Aula aquesta activitat que ha estat molt gratificant!

Finalment per acabar la festa hem gaudit tots plegats d'un concert de flauta i piano, i una sorpresa final amb un solo de clarinet, interpretat pels alumnes de l'escola aula i la seva mestra de música, la Mònica, a la meravellosa sala Vila Arrufat, d'El Jardí dels Tarongers, com no podia ser d'altra manera.

 Ha estat un repertori i una interpretació musical magnífica! Al finalitzar el concert hem cantat tots plegats el "Visca la música" fent servir els instruments que s'han elaborat als tallers.





Moltíssimes gràcies a l'Eduard, la Laura, la Laila, el Martí, el Román, la Sasha, l’Estela i la Greta, sou uns músics fantàstics! Així com al seus mestres la Mònica i el Rosend. 

Aquestes trobades conjuntes amb l'escola Aula les valorem molt positivament, doncs la seva col·laboració i predisposició ens fa possible compartir algunes activitats que ens permeten coneixe'ns millor i compartir experiències molt enriquidores per ambdues parts.

Visca, visca,... visca la música!



Comentaris