Passa al contingut principal

Experiències Compartida

Com alguns de vosaltres ja sabeu l'escola Moragas potencia un espai d'activitat compartida d'alguns dels nostres alumnes amb d'altres d'alguna escola ordinària per tal de compartir aquesta experiència durant el segon trimestre del curs.

L'experiència que hem anat consolidant al llarg dels cursos pretén garantir una bona pràctica pedagògica on tant els nostres alumnes com els de l'escola ordinària en surtin beneficiats, doncs el projecte parteix d'una bona coordinació entre les dues escoles i els seus professionals respectius, i la nostra presència constant en totes les sessions de l'activitat. També valorem cada cas i prenem les mesures oportunes d'anticipació, materials de suport, de personal,... que requereixen.

Per aquest curs amb els nostres alumnes de primària estem realitzant una activitat compartida d'educació Física de tot el grup, amb un grup de 5è de primària de l'escola Thau Barcelona.



I també amb els nostres alumnes de secundària hem realitzat una activitat compartida d'educació Física de tot el grup, amb un grup de 3r de ESO de l'escola Solc de Barcelona, que vam concloure convidant-los a veure la nostra escola:

  


 Podeu trobar més reflexions sobre l'escolaritat compartida a la nostra web: 

Grups de Primària i Secundària Adaptades

Comentaris