Passa al contingut principal

Sortida Cultural, Dansa Varium

Avui, com ve sent tot un clàssic a l'escola, els alumnes del Cicle Inicial, Primària, Secundària, GAE1 i GAE2 han pogut gaudir d'una sortida cultural relacionada amb la dansa, la música i la interpretació a càrrec de Varium, centre de dansa i moviment corporal.

Varium ens ofereix la possibilitat d'anar a veure el seu espectacle al teatre de Sarrià, en una sessió matinal on hem compartit espai amb d'altres escoles i centres.

L'autocar ens ha apropat fins a les instal·lacions del teatre i un cop allà hem esperat el nostre torn fent un petit esmorzar, mentre acabava la primera sessió i que els artistes es preparessin. Tots estaven molt animats i amb ganes de passar-ho bé!





















Un gran grup de ballarins, en etapa de formació, ens han ofert un espectacle molt variat de dansa: hem pogut gaudir de diferents estils de ball com dansa clàssica, hip-hop, street-dance, dansa contemporània,... així com de la música i la interpretació amb aspectes molt pedagògics, on ens han volgut apropar la importància de la bona alimentació, però això sí, amb molt de ritme!


L'espectacle ha estat molt dinàmic i els artistes interaccionaven amb el públic, fent-ho molt més proper per a tots.
Ha estat molt divertit veure com interpretaven diferents aspectes de l'alimentació, com la importància de certs aliments, la higiene, la cuina... Ens han ballat tot fent un esmorzar amb suc de taronja, un bon plat d'espaguetis, una paella i per acabar també uns postres molt i molt moguts.



A l'acabar l'espectacle els artistes ens esperaven a la sortida per donar-nos les gràcies per haver vingut i són moments en els que els alumnes també poden dir la seva, si els ha agradat, que es el que més els ha sorprès,...


Esperem que el curs vinent també puguem continuar gaudint de la dansa i l'espectacle!





Comentaris