Passa al contingut principal

Sortida a l'Aquàrium

   Els nois i noia del GAE-1 hem  passat un dia “genial” a l'Aquàrium de Barcelona. Aquest trimestre estem experimentant el fons del mar i aquesta era una sortida que ens feia molta il·lusió.

   Hem passejat per tot  l'Aquàrium mirant i tocant tot el que podíem. Ens ha agradat molt passar per sota el túnel d'aigua i veure com ens passaven per dalt molts peixos, fins i tot un tauró! És com si estéssim bussejant dins del mar.


   També hem anat a l'auditori a veure una petita obra de teatre:  “Viatge al país de Marmarà”. 
Era una història molt maca d'una nena, la Mariel, que quan se'n va a dormir i tanca el llum emprèn un viatge per tots els mars buscant el seu peix imaginari, en Marmarà.

   El teatre s'ha enfosquit i ha començat a sonar les músiques mentre apareixien moltes llums de colors. Això és el que a nosaltres ens ha agradat més, els moments de foscor, música i relax. Per això, tot i que hi havia molts nens que cridaven, nosaltres hem estat molt tranquils i gaudint del moment.







   Per dinar ens hem quedat a la cafeteria de l'Aquàrium menjant el dinar tan bo que portàvem de l'escola que ens ha fet la Magda.

    Per acabar, hem passejat com uns turistes més pels voltants del Maremàgnum i ens hem assegut a una terrasseta a prendre un gelat. Uns ens hem menjat la bola de gelat i altres el cucurutxo de galeta. :-)








Ha estat un dia molt divertit i hem estat feliços de poder-hi anar. 
Ja estem esperant  la propera sortida per continuar gaudint del mar!

Equip GAE 1

Comentaris