Passa al contingut principal

Jornada de jardineria amb Espai Verd & Levi's

El passat dimecres dia 8 de maig va ser un dia excepcional a l'escola! 
A través del contacte amb l'empresa Espai Verd - Marta Roca vam poder gaudir de l'ajuda de 60 treballadors de l'empresa Levi's, que van celebrar el seu "community day" a la nostra escola ajudant-nos a millorar els espais exteriors. A més, vam comptar amb la gran ajuda dels treballadors de CHK Reformas Integrales, que també van treballar de valent!

Durant tot el dia els voluntaris i professionals van muntar bancs, taules de pícnic i jardineres de fusta, van pintar les parets del pati de l'escola i les línies de bàsquet de la pista, van segar l'herba del jardí, netejar i podar la zona d'hort i preparar una nova plantació de verdures a més de pintar portes, baranes i reparar els fanals del pati dels tarongers. També van replantar noves flors a l'entrada i instal·lat unes bigues de fusta precioses pel parterres de l'espai de les antigues palmeres, on van poder plantar flors i plantes aromàtiques noves juntament amb els nois de l'escola.

L'acte de cloenda i agraïment va ser la plantada conjunta d'un arbre. Alumnes, mestres i voluntaris vam plantar un magraner al costat del gimnàs, com a símbol de l'arrelament i la col·laboració de totes les entitats. 

Estem molt contents de seguir rebent aquestes col·laboracions tant fantàstiques de la societat civil per tal de millorar la qualitat de l'atenció dels nostres alumnes. Moltes, moltes gràcies a tots els agents implicats!

Algunes famílies ja he pogut passejar pels nous espais i la resta... animeu-vos!
De mentre, podeu veure part del procés als destacats d'instagram de l'escola i al següent vídeo que us compartim:



Comentaris