Passa al contingut principal

Setmana de primavera!

Tota l'escola hem fet durant tota la darrera setmana del segon trimestre, diverses activitats per donar la benvinguda a la Primavera i la Pasqua!

A mitja setmana, van venir un grup de dotze estudiants de Batxillerat artístic del Col·legi Kostka, Jesuïtes de Gràcia, amb la seva mestra, a fer un taller de maquillatge de fantasia i a pintar plegats un gran arbre per al menjador de la nostra escola. 
Va ser un matí fantàstic, on tots els qui vam voler, vam escollir un maquillatge i elles molt pacients ens van pintar el que havíem escollit: tigres, papallones, flors, pallassos...
També vam estar pintant un gran arbre i vam enganxar moltes fulles i flors que havíem pintat a les classes. El vam penjar al menjador de l'escola. Ha quedat molt bonic!

L'últim dia de trimestre celebrem que arriba la Pasqua:
Els grups més joves hem fet mones de pasqua per portar a casa. Les pintem amb xocolata, les decoren amb toppings, ous de xocolata, plomes, pollets... i ens llepem els dits, és clar!

La resta de grups hem fet mones col·lectives, per menjar de postres a l'hora de dinar! També hem participat de tallers de primavera. Els més petits hem fet un taller d'herbes, amb l'ajuda dels nostres padrins, els de la primària i secundària hem fet un taller de manualitats de primavera, els del GAE1 hem fet una plantada de flors a la terrassa de l'aula, i els GAE2 i TVAs hem estat pintant i decorant les nostres aules.

Compartim un recull d’aquests moments, esperem que ho gaudiu tant com nosaltres!



Comentaris