Passa al contingut principal

Setmana de la Música '20

Com ja es tradició a la nostra escola aquest curs hem continuat celebrant la setmana de la música, fent-la coincidir, com no, amb la festivitat de Sta. Cecília.

Durant la setmana els diferents grups estables de l'escola hem tingut com fil conductor la música i els instruments musicals, s'ha anat treballant a l'aula aquests aspectes i s'han realitzat tallers de creació d'instruments, treballs de plàstica, audicions i hem creat un gran pentagrama al menjador on els diferents grups han pogut anar passant, en diferents moments, per anar conformant una decoració molt bonica. A més a més durant la setmana els 4 fillols, els alumnes del Cicle Infantil, també han rebut la visita dels seus padrins de la TVA que els han portat unes maraques fetes per ells i els han cantat unes cançons.

El divendres passat vam celebrar la festa de Sta. Cecília per tancar la setmana, ja que aquest curs el dia concret era el diumenge. Malgrat que no hem pogut gaudir del clàssic concert de Sta. Cecília, ja que com sabeu i degut a la situació actual, no ens podem reunir tota la escola hem optat per oferir un final de setmana molt especial!

S'han fet concerts a mida pels diferents grups estables, sempre mantenint les distàncies i seguint les recomanacions. Gràcies a la gran col·laboració de la Isa conjuntament amb alumnes de la TVA han ofert un bonic repertori amb l'ukelele pels grups del GAE a l'espai del jardí per una banda i del Cicle Superior i la Secundària a la terrassa per una altre. 

També hem contat amb la inestimable col·laboració de la Maria, practicant que realitza les seves tasques amb el grup de convivència del Cicle Infantil i Cicle Mitjà, amb la gran sort que toca molt bé la guitarra i els ha fet un petit concert a l'aula, els hi ha encantat!!

Com sempre i per acabar el dia, vam fer un berenar de cloenda, també per grups estables, on tots i totes vam poder gaudir de xocolata i una coca boníssima! 

A continuació us presentem un muntatge de vídeo on podreu posar imatges i música al que hem comentat, esperem que us agradi!




 




Comentaris

  1. Música, motivació, somriures, VIDA. I molt de treball molt reflexionat, pensant en cada un dels alumnes.
    Emociona veure l'escala guarnida, els "padrins" actius i responsables. Es respira un aire de treball en equip; el tresor de Moragas. FELICITATS!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada