14 de desembre de 2020

El GAE 1 Gaudeix de la Tardor

Els nois i noia del GAE1, com ja sabeu, ens agrada viure intensament i la tardor és una de les estacions de l'any on podem sentir i experimentar noves sensacions.

Hem decorat la classe amb un gran mural de tardor i per realitzar-lo hem hagut de treballar molt. Hem pintat moltíssim i hem gaudit d'embrutar-nos amb la pintura. Som un grup molt sensorial!


També hem experimentat amb diferents materials de tardor. Ens agrada seure i estirar-nos a terra manipulant tot el que ens envolta: branques, pinyes, fulles seques i robes d'estampats molts macos de colors marrons, vermells i grocs. Ens agrada mirar-nos en un mirall i contemplar les nostres imatges. Riem molt!

Com aquest trimestre estem treballant l'ésser Humà, vam decidir fer una desfilada de models amb roba de tardor. Va ser superdivertit i semblàvem models professionals. Ens vam canviar de roba un parell de vegades i vam posar per la foto amb diferents postures i parelles. Passarel·la Moragas total.

 

Per gaudir del temps de tardor a l'aire lliure,  vam anar d'excursió al bosc del castell de Montjuïc. Allà vàrem córrer, passejar, jugar ,escalar (muntanyetes, pedres i  arbres) i com no podia ser d'una altra manera vam acabar amb un bon aperitiu a sota d'uns arbres enormes. Era un lloc molt màgic, amb molta pau i silenci, això que ens agrada tant.


A la “troupe” del GAE1 ens agrada moltíssim la Tardor, hem gaudit molt dels seus olors i colors.

Equip GAE1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada