Passa al contingut principal

Festa de Santa Cecília

Ja sabeu que a tots nosaltres ens agrada molt la música, per escoltar, cantar, ballar... però pels voltants de Santa Cecília, s'incrementa l'activitat musical a l'escola.

- Alguns grups fan feines d'aula relacionades amb el tema, com el Cicle Infantil i el Cicle Mitjà que pinten els instruments a l'hora de Plàstica: 



O el Cicle Superior, que també han fet feines per treballar conceptes sobre la festa de la Música:




A més, tots els grups han fet tallers d'elaboració d'instruments, amb el material de reciclatge que ens heu dut les famílies, gràcies de nou per la vostra col·laboració!









Amb tots aquests instruments, hem anat ben preparats al Concert de Santa Cecília al Jardí dels Tarongers (Can Bartomeu), o "La casa de la Música", com li diuen molts dels nostres alumnes.

Per tal de poder-ho compartir tots plegats, amb totes les precaucions necessàries, enguany ho fèiem a l'aire lliure i com que el dia previst ens va ploure... ho hem acabat una setmana després!

També perquè aquest any teniem de músics convidats un grupet d'alumnes de l'escola Aula, amb qui ens agrada compartir experiències sempre que podem. 
Ens han interpretat unes peces amb flauta i tots plegats hem participat de la darrera cançó acompanyant-los amb els nostres instruments de creació pròpia.




Ha estat una jornada musical fantàstica, que tots, alumnat i mestres de les dues escoles, hem gaudit molt! Gràcies companys de l'escola Aula, per moltes més trobades musicals!

Visca la música! 

Comentaris