Passa al contingut principal

XL Campionats Escolars Atletisme ACELL 2022

Ahir, dijous 28 d'abril, després de 2 cursos sense celebrar-se degut a la pandèmia, per fi vam poder competir i gaudir dels XL Campionats Escolars d'Atletisme organitzats per la Federació Catalana d'Esports per persones amb discapacitat intel·lectual  ACELL, a les instal·lacions del pavelló descobert La Bòbila a Gavà.


La Jornada es va desenvolupar durant el matí fins al migdia i vam anar-hi amb l'autocar proporcionat per l'ACELL, compartit amb un altre escola. Aquesta jornada ha estat subvencionada per la Fundació Leo Messi a través de Special Olympics Catalunya i això fa que no suposi cap despesa addicional per les famílies dels atletes ni pel Centre.

Enguany han participat més de 220 atletes de diferents centres d'educació especial d'arreu de Catalunya, de la nostra escola vam anar un total de 18 atletes, alumnes dels grups del Cicle Superior, Secundària i TVAs. Tots ells han pogut gaudir de l'esport, de la competició i de l'ambient altament motivador que suposa una jornada esportiva com aquesta.

Els resultats han estat magnífics! 15 pòdiums dins dels tres primers classificats i un munt de participacions amb bons resultats.
Enhorabona esportistes, sou uns autèntics Campions!


MEDALLER MORAGAS 2022

Medalles d'Or: 6
Medalles d'Argent: 4
Medalles de Bronze: 5
Medalles de Participació: 21

TOTAL  medalles 36

Agrair a les famílies la vostra col·laboració i entrega, us deixem un vídeo amb un recull de fotos de la jornada que esperem us agradi!



Comentaris