Passa al contingut principal

CICLE SUPERIOR: TREBALLEM LES BOTIGUES

Aquest curs els nois/es del Cicle Superior hem estat treballant el tema de les botigues. Hem triat quatre en concret: papereria, farmàcia, fruiteria i ferreteria. 

Ens hem estat preparant a la classe per posar en acció el que ja sabíem i el que hem après al llarg de l'any per poder anar a comprar a les botigues que hem decidit. Hem fet dues sortides al llarg del curs, en cadascuna hem anat a dues botigues de les quatre que hem treballat.

A l'aula hem preparat cadascuna de les sortides que anàvem a fer. Primer pensàvem quines botigues volíem treballar i un cop decidit, treballàvem què hi podríem comprar en cadascuna d'elles. Fèiem feines i exercicis per anar entenent i aprenent el que anava sorgint dels coneixements de tots els participants. Finalment, cada noi/a decidia a quina de les dues botigues de cada sortida volia anar a comprar.





Hem tingut la sort de comptar amb la col·laboració de les famílies ja que un cop havíem triat la botiga a la què ens agradaria anar, vam pensar, juntament amb els pares, quin element de la botiga ens caldria, i el vam anar a comprar per portar-lo a casa. D'aquesta manera els nois/es han pogut treballar de manera funcional el tema, entenent el procés d'aprenentatge que anaven fent i constatant-ne la utilitat.



El que més ens ha agradat de tot el procés han estat els dies de les sortides, anàvem caminant fins al barri proper de Sarrià, preparats amb les comandes fetes des de casa, els diners i les tires de comunicació (en cas de que ho necessitéssim) per tal de poder demanar allò que volíem. Fèiem la compra molt contents, ens paràvem a descansar una mica i a esmorzar i després tornàvem a l'escola. 

Ha estat una experiència enriquidora en molts aspectes: adquisició i posada en pràctica de nous aprenentatges, treball i adquisició d'habilitats socials i de desplaçament. Hem gaudit molt!



Ara toca seguir practicant anar de compres al comerç del barri!

Gràcies famílies del grup per la vostra col·laboració.

Equip Cicle Superior

 

Comentaris