Passa al contingut principal

COMUNICACIÓ GRUPAL GAE 2: ELS SONS DE LES EMOCIONS

   Durant aquest curs els alumnes del grup del GAE 2 hem pogut gaudir de l'aprenentatge i l'experimentació dels diferents sons musicals a l'hora de Comunicació grupal, amb l'acompanyament de la logopeda, al llarg del tercer trimestre.


   Hem treballat a partir d'instruments de percussió que, mitjançant l'oferta de la professional o bé fent  la tria amb el suport de la tauleta, hem anant incorporant al nostre espai de l'aula.


Així hem tingut l'oportunitat d'anar diferenciant i també discriminant, segons com ens sentíem i com era el nostre estat d'ànim, més divertit i alegre, més inquiet o agitat, o inclús més apagat o trist, el so produït per panderetes, pals, picarols o maraques.



Això sí, fos com fos el nostre estat d'ànim al començar, el que ha passat és que al acabar la sessió sempre havíem canviat el nostre humor!

La música té aquest poder fantàstic, el de posar distància de tot el que no és alegria i positivitat i transformar-ho en un moment agradable. Els resultats ha estat molt divertits i engrescadors!



 Bona feina GAE2!

Comentaris