Passa al contingut principal

TALLER DE CERÀMICA

Avui els nois i noies de la TVA us volíem agrair a totes les famílies per haver comprat tants i tants productes realitzats per nosaltres als tallers, durant aquests dies de Fira de final de curs no presencial! Ha estat una Fira molt atípica, però malgrat tot, hem pogut vendre les nostres feines i volíem aprofitar per mostrar-vos com les elaborem.

Ens feia il·lusió compartir la feina que fem al taller de ceràmica, on curs rere curs aprenem a treballar el fang de formes diferents, amb materials nous, tècniques innovadores i creant nous colors. 

Aquest curs hem volgut potenciar el treball amb diferents eines per treballar la ceràmica, i com aquestes poden arribar a modificar una mateixa planxa de fang o donar un aire més artístic a una feina realitzada. Les eines que més hem utilitzat són els desbastadors, els punxons, les mitges llunes, els segells i els motlles, entre d'altres. També hem treballat les textures que ens ofereixen els corrons i com a novetat hem introduït una nova tècnica per crear volums mitjançant la pressió del fang en una superfície tova.
Finalment hem pintat totes les peces amb engalbes, escollint molt bé els colors per a cada treball. Ho hem fet amb el pinzell, i també amb la tècnica del submergit.

Ha estat un curs molt enriquidor, on hem après molt!

Esperem que us hagin agradat molt els nostres productes i de nou agraïr-vos col·laborar amb nosaltres perquè seguim aprenent i millorant dia a dia a l'escola.





Comentaris