Passa al contingut principal

Treballem amb emojis - T. TECNOLOGIES

Com bé sabeu, els divendres, als nois i noies de la TVA ens toca Taller de Tecnologies. 
Aquest curs estem treballant, entre moltes altres coses, els EMOJIS, les petites imatges i pictogrames que utilitzem diàriament per comunicar-nos per les xarxes socials amb els nostres dispositius digitals.

Us convidem a veure amb els vostres fills i filles la presentació, i després a realitzar les tasques que adjuntem a continuació. 
N'hi ha per tots els nivells i interessos!



També us volem compartir un enllaç que pot ser molt útil per ampliar coneixements en emojis. En aquest hi ha la descripció de tots, classificats en 7 categories:

I per acabar de fer una inmersió total en el món dels emojis, uns recomanem veure "Emoji, la pel·lícula". Una pel·lícula molt divertida i apte per a tots el públics, que simula com les persones utilitzem els emojis, i aquests de forma animada ens mostren les seves vides.






-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Como bien sabéis, los viernes, a los chicos y chicas de la TVA nos toca Taller de Tecnologías. 
Este curso estamos trabajando, entre muchas otras cosas, los EMOJIS, las pequeñas imágenes y pictogramas que utilizamos diariamente para comunicarnos por las redes sociales con nuestros dispositivos digitales.

Os invitamos a ver con vuestros hijos e hijas la presentación, y después a realizar las tareas que adjuntamos a continuación. 
Hay para todos los niveles e intereses!




También os queremos compartir un enlace que os puede ser muy útil para ampliar conocimientos en emojis. En este encontraréis la descripción de todos, clasificados en 7 categorías:

Y para terminar de hacer una inmersión total en el mundo de los emojis, os recomendamos ver "Emoji, la película". Una película muy divertida y apta para todos los públicos, que simula como las personas utilizamos los emojis, y estos de forma animada nos muestran sus vidas y preocupaciones. 









Comentaris