Passa al contingut principal

L'HIVERN AL GAE 2

El grup del GAE-2 dins la feina del "Pas del Temps: els canvis d'estació", hem parlat com després de Nadal, com si fos un pessic de cotó, ha arribat per fi el fred i és del color del sucre.

- Fem jocs amb les mans que ens enlluernen a l'activitat de "Llum Fluorescenti els estels de la neu cauen lentament amb la música de fons d'imatges de nevades reals. Ens agrada i serena aquesta activitat de mirar la lluentor dels flocs de neu i els núvols.


- A l'activitat de Plàstica també treballem el pas del temps, experimentem amb diferents textures i colors d'hivern. El Sergio i el Nacho fan un ninot de neu amb cotó. 


- A Comunicació, aquest segon trimestre estem treballant la roba pròpia de l'estació de l'any. 
Amb material pictogràfic, fotografies de roba real i diferents suports visuals coneixem i repassem les peces de roba d'abric que utilitzem en el nostre dia a dia.

A l'Albert li encanta treballar amb la tauleta,  relaciona la imatge del barret amb el seu pictograma.

En Sergio treballa amb el suport d'un Power Point amb pictogrames i imatges reals.

La Martina mostra molt interès i curiositat vers el material, sobretot amb les activitats amb la tauleta.


En Nacho emparella fotografies reals d'unes botes d'hivern entre dues opcions.

I entre un esternut i un altre per la frescor de l'ambient, gaudim de la tranquil·litat d'aquesta estació d'hivern, encara estranya i diferent, que amb tot, donarà pas a l'inici de la gran festa de la natura i la vida que ja s'acosta cada dia més clarament. Estarem atents als canvis!

Grup GAE-2

Comentaris