Passa al contingut principal

UN BOSC ENMIG DE LA CIUTAT - CI/CM

El passat dia 14 de febrer l'alumnat de Cicle Infantil i Cicle Mitjà vam fer una sortida al Parc de l'Oreneta per vivenciar l'hivern.

El Parc del Castell de l'Oreneta es troba al barri de Sarrià, a propet de la nostra escola.
El nom del parc prové d'un castell que està a la part alta i del que es conserven unes quantes parets: el Castell de l'Oreneta de la família Tous.
El parc es troba just sota la Serra de Collserola, es va obrir al públic l'any 1978 i compta amb una vegetació mediterrània amb pins blancs, pinyers, alzines, roures i fins i tot un eucaliptus centenari. També hi trobem plantes aromàtiques i una rica vegetació que és un dels seus principals atractius.
Tot i formar part de la ciutat, quan entrem dins aquest parc tenim la sensació que ens endinsem en un bosc. És un parc gran, de disset hectàrees, amb pujades i baixades, on els nens i nenes poden jugar i córrer al seu aire.



Vam sortir de l'escola preparats per caminar i fent un passeig vam arribar al parc. 
Un cop allà vam fer una parada per beure una mica d'aigua i seguidament anar a l'àrea de jocs infantils. 
Tots s'ho van passar molt bé jugant al gronxador, enfilant-se i fent equilibris a les petites estructures de fusta o jugant a la sorra amb els cubells.


Vàrem gaudir de l'entorn natural propi de l'estació d'hivern i vàrem gaudir molt experimentant amb les instal·lacions lúdiques que ens ofereix el parc.


Després del joc, vam fer un petit esmorzar per tal d'agafar forces per tornar a l'escola caminant.
Aprofitem els recorreguts per treballar els desplaçaments, caminant en ordre i calma, tenint les precaucions adients per anar el carrer.




Vam passar un matí molt divertit, va ser genial!


Grups Cicle Infantil i Cicle Mitjà

Comentaris