Passa al contingut principal

Al GAE1 SEGUIM NAVEGANT AL MAR

L'alumnat del GAE1 seguim treballant el nostre centre d’interès d'aquests curs: El Mar. 

Al segon trimestre, la  festa de Carnestoltes de l’escola va ser molt divertida i el GAE1 vam aprofitar per fer les disfresses d’animals marins, seguint la cançó del fons del mar que tant ens agrada. En ella surt un pop vermell, un tauró blau, un cranc rosa que camina de costat i no podia faltar la nostra preciosa Sirena. Que guapos estàvem tots!

Per completar el treball del fons del mar vàrem fer una sortida a l’Aquari de Barcelona. Quants peixos vam veure! Va ser una sortida molt sensorial i gratificant per a nosaltres.

Treballem de manera transversal en diferents activitats que realitzem a l'aula. Per això, amb la taula de llum vam aprofitar per fer parelles, classificar, fer recompte... diferents dibuixos i materials que havíem realitzat sobre el fons marí. També és un moment per treballar la capacitat de concentració, el manteniment de l'atenció,  saber aguantar les esperes i de treballar la motricitat fina i oculo-manual.


Aquest tercer trimestre estem treballant els transports marítims, com els vaixells.

Com és habitual  al GAE1 cada trimestre guarnim la classe. Aquest trimestre hem pintat i construït  un far marítim que hem posat sobra una gran roca i molt a prop, en una llanxa, anem tots nosaltres vestits de mariners. Cadascú ha agafat la seva figura i l'hem enganxada al mural. La veritat és que tot plegat ens ha quedat mol bonic i divertit.



A més, també hem realitzat un "photocall" molt mariner:



Hem tingut molta feina per pintar i guarnir, però ha valgut la pena, ja que ens hem pogut fer unes fotos molt divertides i estiuenques.

Al GAE1 ens agrada fer coses noves i divertides, el tema del mar està resultant molt atractiu per a nosaltres i gaudim de totes les activitats i encara ens queda alguna altra sortida per fer... ja veureu, ja!


Equip GAE1


Comentaris