Passa al contingut principal

MATERIALS PER ORGANITZAR-NOS!

Com ja sabeu, per tots els nens i en especial pels nostres alumnes les rutines són activitats que permeten obtenir informació del món que els envolta i respondre amb seguretat a les demandes de l'entorn. Tots els nens necessiten ordre i estructura en el seu dia a dia, però pels nostres noi/es a més suposa un facilitador per entendre el que s'espera d'ells, per poder anticipar i participar-hi.

Si a més, en una situació tant peculiar com la que estem vivint aquests dies, tot són canvis de rutines, els ajudarem a facilitar la comprensió del dia a dia, amb els suports visuals i estructurals necessaris.

Avui us volem compartir un calendari que hem fet per vosaltres, dels propers mesos de març i abril, que es pot editar i personalitzar, per si us pot ser útil a casa. Aquesta eina us pot servir per a poder anticipar als vostres fills els dies que serem a casa, les activitats que no es duran a terme, o per tot allò que creieu serà important que tinguin organitzat els/les vostres fills/filles referent als propers mesos.

Aquest calendari us el podeu descarregar i mitjançat els pictogrames de la web d'ARASAAC podeu anar-lo completant.



DESCARREGAR

També us afegim materials que creiem que us poden ser útils per organitzar la setmana i el dia a dia.
Tot es pot editar i personalitzar al vostre gust o necessitat. 

La primera està pensada per a treballar dia a dia, i així tenir una tasca a realitzar a l'hora que us sigui més convenient, parlant de com estem, quin menú hem fet aquell dia i dibuixar i/o escriure allò que preveiem fer o hem fet durant la jornada.

La segona és una proposta per als/les nois/es que setmanalment preparen l'agenda a l'escola els dilluns al mati, per si els hi pot ser útil planificar-ho amb vosaltres les coses que preveieu fer a setmana vista.





Esperem us puguin anar bé tots aquests materials i properament en compartirem amb vosaltres més amb altres finalitats!


Comentaris