Passa al contingut principal

TRUC DE MÀGIA: EL DIA I LA NIT

L’activitat proposada pot ser entesa com a joc, si es pot fer de manera autònoma o com a experiència vivencial si es fa com a simple observador. Es tracta d’una mena d’experiment científic que no només és educatiu, sinó també divertit. 
És molt fàcil de posar en pràctica i ens podrem quedar bocabadats veient les diferents llums que brillen per la caixa amb l’aigua i després la llet, simulant la llum del cel durant el dia, i la llum del cel quan el Sol està a punt de sortir o de marxar (sortida i posta de sol).

A fer màgia s’ha dit!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
La actividad propuesta puede ser entendida como un juego, si se puede hacer de forma autónoma o como una experiencia vivencial si se hace como simple observador. Se trata de un tipo de experimento científico que no solo es educativo, sino que también es divertido.
Es muy fácil de poner a la práctica y nos podremos quedar boquiabiertos viendo las diferentes luces que brillan por la caja con el agua y después la leche, simulando la luz del cielo durante el día, y la luz del cielo cuando el Sol está a punto de salir o de irse (amanecer y atardecer).
A hacer magia se ha dicho!!!



Comentaris