Passa al contingut principal

REPTE - #JOAPLAUDEIXO #YOAPLAUDO

Avui ja és divendres i volem proposar-vos un nou repte!

Ens agradaria que ens envieu els vostres vídeos aplaudint a totes les persones que dia rere dia estan sortint de casa seva per anar a treballar, malgrat la situació que estem vivint, per cobrir totes aquelles feines tant essencials que no es poden deixar de realitzar.

Un aplaudiment de gratitud, que molts ja deveu fer des dels balcons i finestres de les vostres cases i que us convidem a que el compartiu amb nosaltres per així fer un gran aplaudiment de part de tota la comunitat d'alumnes, families, amics i mestres de la nostra escola.

A continuació trobareu les instruccions del repte, gràcies per col·laborar!

----------------------------------------------------------------------------------

Hoy ya es viernes y queremos proponeros un nuevo reto!

Nos gustaría que nos mandarais vuestros vídeos aplaudiendo a todas las personas que día tras día están saliendo de sus casas para ir a trabajar, pese a la situación que estamos viviendo, para cubrir todos aquellos trabajos tan esenciales que no se pueden dejar de realizar.

Un aplauso de gratitud, que muchos ya debéis hacer desde los balcones y ventanas de vuestras casas y que os invitamos a que lo compartáis con nosotros para así dar un gran aplauso de parte de toda la comunidad de alumnos, familias, amigos y maestros de nuestra escuela.

A continuación encontrareis las instrucciones del reto, gracias por colaborar!




Comentaris