Passa al contingut principal

ESTOVALLES SENSORIALS

Molt semblant a la proposta anterior de les catifes sensorials, us portem també una proposta basada en un procediment més estàtic i amb una base de manipulació motriu de mans encara que el desenvolupament és molt similar.

La idea és poder crear unes estovalles individual de "posar i treure" que siguin també un suport material motivador per poder treballar l'habilitat d'estar una estona atent a una feina; asseguts adequadament i acompanyats o no per un adult. Per aquesta activitat podeu fer servir els mateixos materials o innovar amb altres totalment diferents.
Per acabar l'activitat el que ajuda a contextualitzar i anticipar aquest final és que vagi sempre acompanyada de música i amb canvis de melodia d'animada a suau.


----------------------------------------------

Muy parecida a la propuesta anterior de las alfombras sensoriales, os traemos también una propuesta basada en un procedimiento más estático y con una base de manipulación motriz de manos aunque el desarrollo es muy similar.

La idea es poder crear un mantel individual de "quita y pon" que sea también un soporte material motivador para poder trabajar la habilidad de estar un rato atento a una tarea; sentados adecuadamente y acompañados o no por un adulto. Para esta actividad podéis usar los mismos materiales o innovar con otros totalmente diferentes.

Para terminar la actividad lo que ayuda a contextualizar y anticipar este final es que vaya siempre acompañada de música y con cambios en la melodía de animada a más suave.



Comentaris