Passa al contingut principal

MANDAL-ART: MANDALES AMB ELEMENTS NATURALS

Us fem arribar una nova proposta del taller de jardineria de la Secundària.

Es tracta de l'art de crear i dissenyar una mandala o cercle acabat (representació de vida) amb elements de la natura: fulles, flors, pedres, sorres,...

Durant les passejades, podeu recollir elements diferents en una bossa i en arribar a casa, o durant aquesta mateixa estona d'activitat física, podeu parar en un lloc agradable i ... perquè no, deixar volar la imaginació amb allò que tenim al nostre abast.

Cal dir que distreu, ajuda a alliberar pensaments negatius i tensions, a més a més una cosa que fem perquè ens agrada i la construïm des de zero... dona molta satisfacció. Ho provaríeu?

Us animem a compartir les vostres creacions mitjançant fotografies!




---------------------------------------------------------------

Os hacemos llegar una nueva propuesta del taller de jardinería de la Secundaria.

Se trata del arte de crear y diseñar una mandala o círculo acabado (representación de vida) con elementos de la naturaleza: hojas, flores, piedras, tierras,..

Durante los paseos, podéis recoger diferentes elementos en una bolsa y al llegar a casa, o durante ese mismo rato de actividad física, podéis parar en un lugar agradable y... por qué no, dejar volar la imaginación con aquello que tenemos al alcance.

Distrae mucho, ayuda a liberar pensamientos negativos y tensiones, a demás una cosa que hacemos porque nos gusta y la construimos desde cero... da mucha satisfacción. ¿Lo probaríais? 

¡Os animamos a compartir vuestras creaciones mediante fotografías!



Comentaris