Passa al contingut principal

CONTROL DE CÀRRECS I HÀBITS PER CASA

Seguim compartint amb vosaltres eines útils per a organitzar-nos, que van bé tant a l'escola com a casa! Es tracta d'un exemple de graelles, que serveixen com a registre, i així sabem si hem fet el que havíem pactat i les vegades que es requeria.

Els dos documents que us compartim, són per fer un control de càrrecs, seguint amb la publicació de fa uns dies, i també hem afegit un control d'hàbits d'higiene corporal.
Aquests registres estan pensats per fer entre tots els qui viviu a casa o per portar un registre individualment, fent creus, resseguint o retallant i enganxant-les al lloc corresponent.

Aquests arxius, igual que la resta, us els plantegem en format descarregable, perquè els pogueu baixar i adaptar a les vostres necessitats. Com sempre, els pictogrames que hem utilitzat són de la web ARASAAC.

-------------------------

Seguimos compartiendo con vosotros herramientas útiles para organizarnos, que van bien tanto para la escuela como en casa! Se trata de un ejemplo de tablas, que sirven como registro, y así sabemos si hemos hecho lo que habíamos pactado y las veces que se requería.

Los dos documentos que os compartimos, son para hacer un control de cargos, siguiendo con la publicación de hace unos días, y también hemos añadido un control de hábitos de higiene corporal.
Estos registros están pensados para hacerlos entre todos los que vivís en casa o para hacer un registro individualmente, haciendo cruces, resiguiendo o recortando y pegándolas al sitio correspondiente.

Estos archivos, igual que el resto, os los planteamos en formato descargable, para que los podáis bajar y adaptar a vuestras necesidades. Como siempre, los pictogramas que hemos utilizado son de la web ARASAAC.



Si no teniu impresora a casa, us proposem agafar una llibreta o un foli i preparar la graella manualment i fer algun dibuixet. Segur que també queden molt bé i us organitzen el dia a dia!

A continuació podeu baixar tots els descarregables:

---------------------

Si no tenéis impresora en casa, os proponemos coger una libreta o un folio y preparar la tabla manualmente y hacer un dibujo. Seguro que también quedan muy bien y os organizan el día a día!

A continuación podéis bajar todos los descargables:













Comentaris