Passa al contingut principal

La Fira i la Graduació

Ja ha arribat la darrera setmana de curs, i els nois i noies de la Secundaria, GAE2 i de les TVAs hem fet la Fira!
Carregada de feines fetes durant el curs: als tallers d'estampació i herbes, les noies del GAE2, de paper, fotografia i formació artística i dibuix, les noies de la Secundaria i dels tallers de cuina, teixits, hort, ceràmica i fusteria els nois i noies de les TVAs.

Els pares de la resta d'escola han gaudit de la mostra de treballs dels seus fills a les aules de C.Inicial i GAE-1 i després també han fet una passejada per la Fira per veure i comprar la feina dels "grans". Els diners de la Fira reverteixen en nous materials i equipaments pels tallers del curs vinent. Enguany ha estat un èxit i hem venut força, creiem que les novetats d'aquest curs han agradat a tothom!

Tot seguit hem pujat a dalt al jardí per celebrar la cerimònia de graduació. Els alumnes finalistes, la Richauri, el Dani i la Marina L.) que conclouen la seva etapa a la nostra escola han rebut de l'equip de l'escola el certificat i orla de la seva promoció.
Ha estat molt emocionant, fins i tot hem rebut alguna sorpresa de la Marina i la seva família, un quadre amb paraules escrites amb molta estima, que de ben segur ens acompanyaran sempre. Són molts anys a l'escola Moragas!!

Finalment hem anat tots a berenar i hem pogut compartir i comentar aquest moment tant bonic i especial per aquests alumnes que se'n van i pels seus companys que seguiran el curs vinent.

Molta sort Dani, Richauri i Marina, en la vostra nova etapa!!!

Comentaris