Passa al contingut principal

Special Olympics - Calella 2014

   Del 30 al 2 de novembre es van celebrar els Jocs Special Olympics Barcelona-Calella 2014.
Un grup de noies i nois de l'escola vam participar en aquest gran esdeveniment.

   És indescriptible i no es pot expressar amb paraules els moments viscuts durant aquests dies. És admirable veure com els nostres esportistes se superen i s'esforcen per donar el millor d'ells.
Et sorprenen les seves qualitats i la millora de les mateixes, guanyant molt en autonomia i augmentant la seva autoestima. Tenen una gran  motivació i és per això que representen molt bé l'esperit i el jurament de l'atleta dels Specials:
"Vull guanyar, però si no ho aconsegueixo; deixeu-me ser valent en l'intent".


   És un plaer molt gratificant poder conviure amb atletes d'altres països: Marroc, Holanda, Etiòpia, Perú, Argentina... tots aquests dies. Veure el companyerisme i complicitat que neix entre els: amb una paraula, una mirada, un gest... o un silenci, és per nosaltres (professionals) la millor gratificació que podem tenir. Els que hem tingut la sort de gaudir d'aquests moments molts anys i els que per primera vegada han pogut experimentar aquesta vivència, som uns privilegiats per rebre i sentir totes aquestes emocions a la vegada que ens donen una gran lliçó i n'aprenem molt.


   Com hem mencionat en altres escrits, potser els nostres atletes no es corresponen ni es poden identificar amb el model d'atleta lema dels Jocs Olímpics "Citis, Altius, Fortius" (més ràpid, més alt, més fort), però sí que podem dir, de ben cert, que tots ells són guanyadors del trofeu més apreciat i desitjat que és: LA FELICITAT.


Elo Martínez
grup de Special Olympics

Comentaris