Passa al contingut principal

Setmana Cultural - La fotografia

  Aquest any, que és l'any internacional de la LLUM, desde l'escola tots els grups ho estem treballant des de diverses àrees i els grups de la TVA hem volgut dedicar la Setmana Cultural a la tècnica artística que més vinculada hi està i que sense ella no seria possible: La FOTOGRAFIA.

  Ha estat una setmana molt plena d'activitats relacionades amb el tema, on hem après moltes de les coses que es poden fer com a fotògrafs i com a fotografiats, i també de l'evolució de la Fotografia, d'on venen les imatges impreses en paper.

  Dilluns 23 pel matí vam presentar la història de la Fotografia i el calendari d'activitats de tota la setmana. A més, els alumnes de la Secundària ens van poder explicar tot el que treballen al Taller de Fotografia que fan amb la Marta.
Per la tarda vam fer grups per viure les primeres experiències com a fotògrafs de la setmana!


  Dimarts 24 vam fer una sortida al barri del Poblenou, a l'estudi del fotògraf Xevi Abril. Ens va fotografiar com a models i va ser genial!

  Dimecres 25 pel matí vam fer un taller de QUIMIGRAMES amb en David Moragas, fill del Dr Moragas. Va ser una experiència artística molt interessant, i vam poder utilitzar els papers fotogràfics d'una manera diferent.

  Dijous 26 pel matí vam fer el concurs de dibuix de punts de llibre de Sant Jordi. Enguany hem dibuixat un munt de càmeres fotogràfiques, a veure quina guanyarà...!
Després vam anar a la piscina, però no a fer natació com sempre, sinó a fer FOTOGRAFIA AQUÀTICA! Va ser molt divertit i van sortir imatges espectaculars. Per fer-ho ens va venir a donar un cop de mà la fotògrafa Cristina Campos.

  I finalment, divendres 27 ens vam fer la foto de grup, uns retrats instantanis amb una càmera Polaroid, i tot seguit vam anar a fer una vivència d'Expressió Corporal, inspirada en la "Història de la Fotografia". Un tancament de la Setmana Cultural fantàstic que hem pogut arrodonir amb un aperitiu de PRIMAVERA amb la resta de grups de l'escola al jardí!

Comentaris