30 de setembre de 2015

LA MERCÈ 2015!

El passat dimarts 22 de setembre 4 grups de l'escola vam anar a gaudir de les festes de la Mercè.   Cada grup ho vam fer d'una manera diferent, segons edat i interessos; us ho expliquem a continuació:


El grup de Primària vam anar al Museu Marítim de Barcelona a veure gegants, hi havia una gran exposició de tots els gegants dels diferents barris de Barcelona.
Van gaudir molt de la visita!


Les setmanes prèvies, el Pablo, la Nàdia, l'Izan, l'Andreu, la Lucía, la Malena, el Martin i l'Álvaro hem estat fent uns capgrossos de tots els colors per celebrar la festa de la Mercè. A més a més a l'activitat de música, amb la Montse, hem pogut fer un ball que ens ha encantat!!
Esperem que us agradi!!!


El grup de Secundària, l'Helena, l'Andrea, el Lluís i el nostre nou company Jose, hem baixat al Palau de la Virreina a veure les bèsties de foc i els gegants de la ciutat.
Hem pogut gaudir de l'ambient de la Festa Major i recórrer els carrers plens de gent contenta que gaudia amb els actes de la festa!
Hem vist l'Ajuntament, el Palau de la Generalitat i la Catedral i hem acabat dinant a un "Pans and Company". Ha estat fantàstic!


LA TVA1 I LA TVA2 VAM  ANAR A COMPRAR A LA MERCERIA SANTA ANA LES LLANES PEL TALLER DE TEIXITS. TAMBÉ VAM VEURE L’ASSAIG DE LA ORQUESTRA O.B.C. A LA PLAÇA DE LA CATEDRAL. VAM DINAR TOTS JUNTS I VAM CELEBRAR ELS ANIVERSARIS DE LA MARTA I LA TERESA. HO HEM PASSAT MOLT BÉ!!! VISCA LA MERCÈ!


TVA’S

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada