Passa al contingut principal

PROJECTE CURS GAE 1 I 2: ELS CINC CONTINENTS. ÀFRICA

El passat dimarts 10 de novembre els grups del GAE  vàrem rebre la visita de la Hirut, la filla de la Montse (psicopedagoga de l’escola), que va néixer a Etiòpia. Aquesta visita estava emmarcada dins el projecte que estem treballant aquest curs dels 5 continents.

La Hirut ens va explicar algunes coses del seu país de naixement mitjançant la projecció d’unes imatges de Àfrica: paisatges, gent, menjars, música… característics de Etiòpia. 









També ens va portar robes típiques que es posen els Etíops en ocasions especials i per celebrar les festes tradicionals del país.  Ens les va deixar mirar, tocar i fins i tot emprovar…













Però el que més ens va agradar va ser la col·lecció de instruments de percussió africans que ens va portar. Ens els va ensenyar i vàrem poder tocar i experimentar els seus sons...i a més ens els va deixar a l’escola perquè durant uns dies poguéssim seguir gaudint-ne.











Va ser una tarda molt maca i volem donar les gràcies a la Hirut i la Montse per apropar-nos una mica Àfrica i Etiòpia a l'escola i deixar-nos vivenciar aquesta experiència!



FINS LA PROPERA!!!!

Comentaris