Passa al contingut principal

Carnestoltes 15-16

Un any més el rei Carnestoltes ha visitat l'escola i s'ha quedat tota la setmana amb nosaltres.

Va arribar a l'escola el dilluns a la tarda i els alumnes i professionals el vam rebre amb molta alegria i il·lusió, aquest curs ha arribat disfressat de capgros!!

Durant la setmana ha dinamitzat el menjador de l'escola fent-nos portar coses divertides a l'hora de dinar: nas pintat el dimarts, gorro al cap el dimecres i mitjons diferents el dijous.

El divendres vam celebrar la gran festa que aquest curs, aprofitant el 75è Aniversari de l'escola, ha tingut com a tema central "la Festa Major". No ha faltat de res, castellers del Cicle Inicial, sardanes i ball de bastons de les TVA's amb una cobla molt animada del GAE 1, arrossada inclosa amb dos cuiners excepcionals de la TVA1, així com correfocs i tamborineres de la Primària i un tancament amb l'Orquestra Moragas, alumnes de la Secundària i GAE 2, que han fet viure una autèntic dia de Festa Major a l'escola!!

Com sempre les autoritats van donar la benvinguda al rei carnestoltes el dilluns i també el van acomiadar el divendres a la tarda després de les danses tradicionals, el tio fresco i la solipanta, on tota l'escola vam compartir una estona molt divertida ballant i gaudint dels últims moments abans de que marxés.

Us deixem un recull dels moments més destacats, esperem que us agradi!!
Comentaris