Passa al contingut principal

Primera "master class" del Mar al GAE1

   Aquest curs les famílies dels nois del GAE1 col·laboren activament amb el centre d'interès que el GAE1 està treballant: “El Mar”.
  La tarda del dijous 13 d'octubre la Maria, mare del Sergio i la Marina, mare del Miguel, van preparar una sessió sensorial molt divertida i  de la que vam gaudir moltíssim!





Com dues professionals es van posar davant dels alumnes a explicar i realitzar tot el que portaven preparat: ja fos observar, tocar i menjar musclos com preparar "escuma de mar" dins d'una bossa que es podia tocar i remenar,  gaudint d'un  tacte molt  agradable.  








Per acabar van posar una gran tovallola a terra amb diferents estris i joguines i tots ens vam poder estirar una estona per jugar com si fóssim a la platja.


  Va ser molt gratificant per les mares i per nosaltres observar com els nois i noia del GAE 1 van estar atents i participatius. Va ser molt maco veure'ls asseguts escoltant les indicacions de les mares. Suposem que estaven també una mica “perplexos”, mirant i preguntant-se que és el que estaven fent les mares a l'escola, sobretot el Miguel i el Sergio!

  Va ser una tarda emotiva, dinàmica i divertida, el fet de fer partícips a les famílies de les activitats dels seus fills és molt motivador i gratificant per tots plegats.  És un moment on es poden observar les diferents emocions i sentiments que s'entrecreuen pares, alumnes i professionals, i això fa que tots visquem un moment especial.


Maria i Marina, moltes gràcies per la vostra feina i complicitat!

Grup GAE1

Comentaris