Passa al contingut principal

HEM ANAT DE COLÒNIES!

ELS DIES 27 I 28 D'ABRIL VAM ANAR DE COLÒNIES A TIANA A L’ALBERG  LA CONRERIA, QUE TÉ UNES INSTAL·LACIONS MOLT BONIQUES I ADIENTS PER NOSALTRES.
VAM MARXAR ELS GRUPS DE  PRIMÀRIA, SECUNDÀRIA, GAE1 I ALGUNS NOIS DEL GAE 2.

ELS ALUMNES DE CICLE INICIAL I ALGUNS DEL GAE 2 VAN VENIR A PASSAR EL PRIMER DIA AMB NOSALTRES, I A PESAR DE LA PLUJA ENS HO VAM PASSAR MOLT BE!!DESPRÉS DE DINAR I DESCANSAR VAM FER DOS TALLERS A LES SALES ESPECIALITZADES DE LA CASA DE COLÒNIES. AQUEST CURS VAM ESCOLLIR EL DE LA PREHISTÒRIA (QUE RECREA UNA COVA RUPESTRE) I EL DE EGIPTE (DINS UNA PIRÀMIDE AMB MÒMIES I JEROGLÍFICS A LES PARETS) , AMB LA AJUDA DEL SERGI, EL NOSTRE MONITOR, QUE ENS VA EXPLICAR MOLTES COSES DE MANERA DIVERTIDA, PRÀCTICA I ADAPTANT-SE ALS NIVELLS DE TOTS.TAMBÉ  VAM TENIR TEMPS DE COMPARTIR ESTONES  DE JOCS A L’AIRE LLIURE, PERQUÈ FINALMENT EL SOL VA VOLER SORTIR.EL DIVENDRES, DESPRÉS D’UN MAGNÍFIC ESMORZAR, ENS VA TOCAR ENFILAR-NOS PER LA SERRALADA DE LA CONRERIA. TOTS ENS VAM ESFORÇAR MOLT.

ELS DIES DE COLÒNIES, SÓN PER TOTS UNS DIES ESPECIALS LLUNY DE CASA, QUE ENS PERMETEN GAUDIR DE LA NATURA AMB ELS AMICS I MESTRES DE L’ESCOLA.


VISCA LES COLÒNIES!!!!!


TEXT REALITZAT PEL GRUP DE SECUNDÀRIA:
 MALENA, NICOLÀS, ANDREA, LUCIA, NADIA.

Comentaris