Passa al contingut principal

Nadal 17

Com cada curs Sant Nicolau va arribar a l'escola des de les terres del nord per anunciar-nos l'arribada del Nadal. Tots els nois i noies més joves l'esperaven a l'entrada i li van cantar la seva cançó, St. Nicolau finalment va obrir la porta i va anar cridant a cadascú dels nois/-es pel seu nom convidant-los a una xocolata ben calenta amb melindros per començar a preparar-nos pel fred.
Com cada Nadal també ens porta el Tió i abans de marxar ens explica que hem de fer per alimentar-lo bé i per cuidar-lo per tal que cagui molts regals el dia de Nadal.

Com ja sabreu el St. Nicolau es un personatge que interpreta un dels alumnes més veterans i es una festa especialment pensada pels mes joves de l'escola, aquest curs ha estat l'Ariadna i ho ha fet molt i molt bé!!

Després han vingut dues setmanes plenes d'activitats de caire nadalenc: fer el pessebre, decorar els arbres de Nadal, guarnir tota l'escola, fer les postals, anar de compres i també preparar els regals per les famílies, els mestres i els monitors de pati.

I per fi va arribar el dia estrella d'aquestes dates, com no!! la representació d'"Els Pastorets", on alumnes i mestres vam poder gaudir molt de l'obra i del gran esforç i les emocions que suposen pels actors aquesta posada en escena tant i tant especial.

L'últim dia del trimestre, continuem celebrant tots junts el nostre dia de Nadal, ens agrada molt tancar el trimestre d'aquesta manera, un dia que volem que sigui ple de il·lusió i bones sensacions, durant el dia fem la nostra particular cantada de nadales, en guany els professionals han fet una nadala hawaiana que als alumnes els hi ha encantat, com no els més joves han cagat el Tió, hem repartit els regals de l'arbre i hem fet un dinar tots plegats al menjador de l'escola. Al finalitzar el dinar també hem regalat un petit obsequi per la Gemma, secretària de l'escola, per la seva tasca a l'escola en els darrers 25 anys!!!

Volem compartir amb vosaltres la nostra alegria nadalenca i us deixem un recull molt especial amb moments d'aquests dies plens d'emocions.

Bon Nadal, Bones festes i Feliç 2018!!






Comentaris

  1. Impressionant el vídeo com sempre, ens hem emocionat molt. Bon Nadal a tots!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada